Да спомена само за моя случай относно програмата- наложи ми се да кача възможно повече карти и установих, че работи (както и по горе е посочено) с gmapsup2, gmapsupp i gmapprom файлове и съответните отключващи кодове. В един момент gmapsup2 ми беше една карта събрана от milstan и съответния код, който направих 4-5 пъти с надеждата, че греша, но при всяко стартиране програмата ми показваше, че не може да отключи картата и следваше въпроса дали съм си я закупил с гармински приемник

Не знам от дължина на отключващия код ли, какво беше, но просто смених местата на gmapsupp и gmapsup2 (преименувах ги) и работата се оправи- всички карти тръгват и позволяват изключване и включване. При опит да търси в Турция ме изхвърля директно (там не знам защо). При включени CN2009 + OFRM 4.70, се получава няк'во объркване относно БГ картата и примерно не ще да изчисли маршрут от позицията ми до Хамбург например, което при изключване на 4.70 става веднага, но не виждам позицията си образно казано. След малко ще пробвам като поставя базова карта дали ще има промяна, защото дефакто имам маршрут, а не го виждам по улици

(малко шантаво за обяснение, трябва се види) .Та това е общо взето. Поздрави