НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Февруари 09, 2012, 07:58:48

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
3992 Публикации в 508 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Корекции и грешки
| | |-+  Лошо рутиране в Русе
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: Лошо рутиране в Русе  (Прочетена 614 пъти)
nevenenev
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

« -: Юни 28, 2010, 06:13:40 »

Вчера си сложих новата версия на картата и останах много неприятно изненадан,откъм детайли картата е много добра,но рутирането е толкова зле че е невъзможно да се използва.Има огромно разминаване с позицията и дори на главни улици ме праща на близки до тях и става голямо мазало.Незнам в другите градове как са нещата но в и около Русе е много зле.В предишните версии картата беше много по реална в това отношение.Дано в следващата версия са коригирани тези проблеми,засега слагам старата карта че поне върши по добра работа.
Активен
peterhr
Горски
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 195

« Отговор #1 -: Юни 29, 2010, 09:26:38 »

Може ли да пратиш някой трак от Русе?
В коя част на града има проблем?
Активен
nevenenev
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: Юни 29, 2010, 03:51:27 »

Никога не съм правил тракове и незнам как точно става,но като ми се освободи малко време ще почета малко и ще пробвам.Гармина го пусках в няколко части на града и винаги даваше големи отклонения,дори на целия бул.България ме превърля на странични улици и започва непрекъснато да преизчислява.Утре ще си направя малко повече експерименти,но сякаш целия град е не където трябва.Иначе в Русе пускам навигацията предимно от любопитство,тъй като от доста време съм куриер и познавам града доста добре, но ще се радвам ако помогна да се оправят нещата.
Активен
nevenenev
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: Юли 04, 2010, 12:49:34 »

С траковете нещо неможах да се оправя,но тези дни тествах картата малко повече и ми направи впечатление че повечето пресечки и завои на картата ги дава доста след местата където реално трябва да завия,дава разлика от 40 до 250 метра и това е в повечето случаи,дори и около Русе е същата работа.
Активен
baibradar
Знаещ
Неактивен Неактивен

Публикации: 178

« Отговор #4 -: Юли 04, 2010, 03:31:36 »

Това е типично за Мобиле ХТ. Ако ползваш тази версия на уин мобайл си е жива мъка в градовете с хубаво покритие на картата.
Активен
nevenenev
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: Юли 06, 2010, 03:38:11 »

Ползвам навигацията на нокия н97,но при по старите версии си рутираше задоволително добре и никога не е давало толкова големи отклонения,затова реших че проблема не е в софтуера на гармин.Днес ходих по околните села и на места доста адекватно се държи,пробвах и с друга карта и пак липсват тия проблеми,но като детайли и глезотийки няма по добра карта на гармин от тази и затова ме е яд че не се държи както трябва.
Активен
forester
Бързо научавам
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 57

« Отговор #6 -: Юли 06, 2010, 04:59:43 »

И аз ползвам картата на телефон с Garmin и понякога се държи по същия начин, но след рестарт на телефона се оправя. Не мисля, че проблема е в картата. Щом предишните версии са били добре, няма логика след това да не е, ако нищо не е пипано по картата на Русе. Пробвай сега как ще е с 3,5. Съвет от мен- първо изтрий старата карта от папка Garmin и след това инсталирай/копирай новата.
Аз съм много доволен от рутирането на тази карта. На всякъде където съм я ползвал работи без грешка.
« Последна редакция: Юли 06, 2010, 05:06:01 от forester » Активен
nevenenev
Уча се
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: Юли 08, 2010, 01:36:41 »

Дано в това да се окаже проблема,ще взема накрая да си купя една навигация като хората,стига да съм сигурен че в това е причината защото досега смятах че разликата е единствено в по големия дисплей,а иначе на телефона ми е по компактно и по удобно някакси.
Активен
AlexMitrany
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 18

« Отговор #8 -: Юли 08, 2010, 03:00:47 »

Колега неможе да се сравнява екран на телефон с екран на навигация. Аз наскоро си взех една навигация с 5.2 инча екран. Съвсем друго нещо и се вижда всичко и по ясно и ПОИ също.
Активен

Garmin Nuvi 5000,  Nokia E71
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010