Благодаря на всички и по специално на gtsvg за информацията която ми дадоха. Пътешествието беше много интересно, пътят дълъг и особенно в Молдова и Украйна не много добър. За 5 дни минахме 2500 км., като започнахме от Бургас на 2 Май и се прибрахме отново в Бургас на 6 Май. В Румъния ми направи впечатление че пътищата са добри, с изключение на междуселските пътища в румънската карта отбелязани с жълто. Иначе румънската карта е супер и ни водеше безпогрешно. Даже като минавахме през градовете беше като екскурзовод ( пишеше какво е всяко едно здание)

За Молдова картата беше добра особенно за Кишинев, но пътя отбелязан като магистрала си беше понякога от бетонни блокове. Общо взето в Молдова може да се напредва с не повече от 50 км/ч., или поне трябва да си с джип. За Украйна мога да кажа почти същото че и там пътищата са на доста по лошо ниво от нас и понякога липсва маркировка. За Украйна използвах 2 карти едната беше Карт Бланш а другата на НавЛукс. Одеса е един прекрасен град, много ми хареса, за жалост бяхме там само няколко часа.

(Ние се бяхме базирали в Измаил и от там тръгвахме всеки ден и се връщахме там) Значи направи ми голямо впечатление в Молдова и Украйна (Одеска област) голямата разлика от живота в селата и в градовете Одеса и Кишинев. Мисля че в България разликата е по-малка. Аз не съм добър в описанията, но ако някой искада пътува натам и му трябва инфо с удоволствие ще отговоря на въпросите му.