НачалоПомощВходРегистрация

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
Февруари 08, 2012, 12:06:45

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

News
BGRoutingMap и софтуер Navitel Navigator - 56лв.

Stats
3992 Публикации в 508 Теми от 1173 Членове
Последен член: metodi
+  Форум на Рутираща Карта на България
|-+  Обща категория
| |-+  Разходки, Пътеписи
| | |-+  Дали има красота при -20гр ?
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Изпечатай
Тема: Дали има красота при -20гр ?  (Прочетена 924 пъти)
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

Публикации: 2079

« -: Януари 10, 2009, 05:16:50 »

От 5 дни Т са постоянно много ниски - нощем и сутрин до -20 гр. През деня до -7-10... Скреж, студ, лед и много малко сняг....
Дали има красота при -20гр се запитах днес и хванах фотоапарата. Ноздрите ми лепнеха от лед, а обективът едва се отвори...

Не се чудете къде е това... Северна България, на север от Плевен.. на Дунава...  Smiley
« Последна редакция: Януари 10, 2009, 05:18:26 от gtsvg » Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

« Отговор #1 -: Февруари 24, 2009, 06:16:39 »

И днес сутринта Т бяха около -20гр... само че след 4 дневната сага със снега в Централна Северна България... Плевенско... на север към Дунава... 2 дни без ток в гр. Гулянци, 24ч без вода, с унищожена комуникационна инфраструктура - кабелна тв и нет... Проводниците на кабеларките и нета бяха навити на масури по улиците и размъкнати от тракторите... тотално...  По селата от общината до днес нямаше ток, а до вчера и вода - паднали далекопроводи със стълбовете...
Снегът беше 1 м /и е!/, вече замръзнал и бавно топящ се в околообедните часове, когато т се покачва над 0гр...
Този път снегопочистващата техника бе на ниво и нямаше недостиг на хляб и продукти... пътищата са проходими и изчистени, Интернет вече има /Чудя се на момчетата и бригадата им!!!/Към Атлантис сме от Ботевград...
Дърветата почти на 2/3 са разцепени, потрошени и резачките са в действие... ще видим за пролетта какво и как ще остане от тях...
И така  - малко "кадри"...

Трябва да кажа , че снимките са направени 1 ден на снеговалежа - в петък, а той спря чак в неделя сутринта....
« Последна редакция: Февруари 24, 2009, 06:22:05 от gtsvg » Активен

WayteQ X950 BT с TMC Win CE6, DDR2 РАМ128мб, РОМ4гб + 16гб, ARM11 Dual Core 500MHz /iGO Primo, Navitel /
v_abozov
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

« Отговор #2 -: Март 17, 2009, 07:01:11 »

Съмнявяаш ли се  Wink ? разбира се, че има красоти при -20°C ! Само че понятието "красота" мен лично не ми се връзва с градския пейзаж. Предпочитам да я търся другаде:

Активен
gtsvg
Главен Модератор
Старши Учител
Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: Март 25, 2009, 10:19:34 »

Снимките са ти много хубави! Ама вече ми се гледа зелено.... Много се затяга идването на пролетта тази година! Тръпки ме побиват като се сетя за сняг, студ, без ток, без вода, ветрове и т.н.... Иначе зимата е много хубава, но да не е "бедствена"! Поздрави!  Smiley 

И пишете повече в тази тема и слагайте снимки!!!  Smiley
Активен

v_abozov
Уча се
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

« Отговор #4 -: Март 27, 2009, 06:25:55 »

gtsvg, благодаря! И мен вече ми се иска да е истинска пролет, но пък темата беше за -20°C, та и снимките такива... студени Smiley В най-скоро време се надявам да имаме нужда от нова тема, в която ще има "по-зелени" снимки Smiley Между другото в неделя видях цяло ято щъркели, малко се чувстваха ни в клин ни в ръкав в този сняг, но по всичко личи, че вече и се вижда края на зимата  Cheesy
Активен
Страници: [1] Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

www.bgroutingmap.com | All Rights Reserved (c) 2010